Африканските Пингвини Процъфтяват На Нос На Добрата Надежда

{h1}

Опазването помага на африканските колонии пингвини.

Колония на африканските пингвини

афро-пингвините-колония-110304-02

Големи колонии африкански пингвини Черноноги живеят по скалистите брегови линии на югозападна Африка. Тези уникални морски птици могат да плуват със скорост до 20 км / ч и ежедневно да изминават над 50 мили (50 километра) в търсене на храна. Привечер те се връщат в своите пясъчни плажни колонии и се сгушват заедно за сигурност.

Плажът с камъни в африканските пингвини

афро-пингвини-камъни-плаж-110304-02

Африканските пингвини се срещат на двадесет и седем обекта, повечето от които са крайбрежните острови край югозападното крайбрежие на Южна Африка. Най-забележителната континентална колония е открита на плажа Боулдърс близо до града на Саймън. Boulders Beach е част от Националния парк Table Mountain и сега е домашната колония на над 2500 индивидуални пингвини. Остава единственото място в света, където хората могат да плуват сред пингвините.

Африкански пингвини знак

афро-пингвини-знак-110304-02

Африкански пингвини за възрастни, Spheniscus demersus, расте до височина 20 инча (50 сантиметра) и тежи между 4 и 8 килограма (2 и 4 килограма). Те имат по-къси пера от своите братовчеди на Антарктида, тъй като не живеят в силен студ. Естественото местообитание на тези водни птици е в екосистемите на Бенгела и западните Агули. [Вижте всички 18 вида пингвини.]

Африкански плетене на пингвин на Jack Jackass

афро-магаре-пингвин-рев-110304-02

Известни още като "пингвинът на Джакас", заради призива си на магаре, тези африкански птици без полет прекарват по-голямата част от времето си в морето се хранят в топлите южноафрикански води. Мъжките птици са склонни да бъдат по-големи от женските, а техните бели кореми и черни гърбове действат като естествен камуфлаж от морски хищници, когато плуват през океанските води в близост до нос Добра надежда.

Крилете на африканския пингвин

афро-пингвин крила-110304-02

Пингвините са изключително древни птици, вероятно еволюирали по времето на изчезването на динозаврите, преди около 65 милиона години. Средният им живот е от 10 до 12 години, но за някои птици е известно, че достигат до 24 години. Крилата им са модифицирани във водни плавници, които им позволяват да бъдат изключителни плувци, като се хранят на дълбочина от 115 фута (35 метра), оставайки под вода в продължение на до 1,5 минути. Техните черни, извити крачета се използват само когато плуват на океанската повърхност.

Африкански пингвин

афро-Penguin-110304-02

Африканските пингвини се хранят най-вече с пелагични риби като херинги, аншоа, стръкове и сафрид. Те ще ядат до 1 килограм (454 грама) риба всеки ден. При хранене на по-възрастни пилета и непосредствено преди сезона на разтопяване, приемът им на храна ще се увеличи до 2,2 паунда (1 кг) дневно.

Гнездо на африкански пингвин

афро-Penguin-гнездо-110304-02

Размножителният сезон за пингвините на Boulders Beach се простира от март до май. Те са моногамни птици, произвеждащи по едно до две яйца всяка година. Периодът на къртене е от 60 до 130 дни. Гнездят в сурови, плитки бразди, вкопани в пясъчния плаж. И двамата родители споделят задълженията за гнездене и хранене на малките.

Излюпване на африкански пингвин

афро-Penguin-новоизлюпени-110304-02

Излюпването е покрито със сиви пухкави пера, които действат едновременно като изолация и хидроизолация. Родителите повтарят полуразградена риба в устата си по време на късно следобедно хранене. Младите пингвини извеждат на море за първи път около два месеца след излюпването. Това е най-опасното време за младите водни птици, като само около половината са оцелели в първото си открито морско приключение.

Африкански пингвини знак

афро-пингвините-sign2-110304-02

Африканските пингвини на Boulders Beach се превърнаха в доста туристическа атракция в Южна Африка. Образователните табели очертават пътя на разходката на дървената дъска, споделяйки интересни факти и информация за тези африкански природни богатства. Но човешкият контакт донесе големи опасности за колониите на пингвините, засягайки техните гнездови среди, докато замърсителите на морската вода застрашават запасите им от морски дарове. Днес африканският пингвин е включен в Южна Африка като "уязвим" вид.

Колония на африканските пингвини

афро-пингвините-колония-110304-02

От началото на 1900 г. населението на африканските пингвини е в упадък. Природозащитните групи като Центъра за опазване на пингвините Енкосини и Южноафриканската фондация за опазване на крайбрежните птици неуморно са работили за обучение на широката общественост и защита на уязвимото местообитание на пингвините.

Днес колонията на африканските пингвини на Boulders Beach продължава да бъде здрава авиационна общност, където тези уникални и очарователни морски птици живеят живота си по скалите и пясъчните плажове на Южна Африка с другите невероятни животни, открити на африканския континент.


Видео Добавка: .




Изследване


Какво Всъщност Представляват Нло?
Какво Всъщност Представляват Нло?

Какво Става, Ако Любопитният Rover Намери Живот На Марс?
Какво Става, Ако Любопитният Rover Намери Живот На Марс?

Наука Новини


Свръхмощните Китайски Лазери Можеха Скоро Да Изтръгнат Отворена Сурова Вакуум
Свръхмощните Китайски Лазери Можеха Скоро Да Изтръгнат Отворена Сурова Вакуум

Колко Лошо Е Беконът За Вас, Наистина?
Колко Лошо Е Беконът За Вас, Наистина?

Цъфтящи Зверове: Динозаврите Идват Рози В Изкуството На Ai
Цъфтящи Зверове: Динозаврите Идват Рози В Изкуството На Ai

Водолазите Откриват Още 8 Развалини В Горещата Точка На Потъналия Кораб В Гърция
Водолазите Откриват Още 8 Развалини В Горещата Точка На Потъналия Кораб В Гърция

Шимпанзетата Виждат Смучещи Мозъци От Главите На Маймуните
Шимпанзетата Виждат Смучещи Мозъци От Главите На Маймуните


BG.WordsSideKick.com
Всички Права Запазени!
Възпроизвеждането На Използваните Материали Оставя Само Prostanovkoy Активна Връзка Към Сайта BG.WordsSideKick.com

© 2005–2019 BG.WordsSideKick.com