Зловещо Кенгуру: Защо Стоят Така Неподвижно

{h1}

Полето от сиви, неподвижни кенгурута, втренчено надолу към велосипедист в скорошно видео в youtube, не е доказателство за суммарни зомбита, казват учените - макар че торбичките австралийци изглеждат зловещо обладани.

Полето от сиви, неподвижни кенгурута, втренчено надолу към велосипедист в скорошно видео в YouTube, не е доказателство за суммарни зомбита, казват учените - макар че торбичките австралийци изглеждат зловещо обладани.

Изправеният кенгуру надниква интензивно към Бен Везина, който публикува видеото в YouTube на 23 август, докато той се приближава до тях с мотор в парк Хоукстоу в Мелбърн. Когато се приближи, животните, изглеждащи стоически, отскачат.

Въпреки че зомбитовите кенгуру изглеждат готови да погълнат Везина, тяхното поведение е много по-доброкачествено и типично. „Изглежда наистина нормално“, казва Мариан Пауърс, зоокръг в детския зоопарк „Форт Уейн“ във Форт Уейн, Индиана.

„Кенгурутата са наистина любопитни и любознателни животни“ и са много наясно с всичко, което им е странно, каза Пауърс пред WordsSideKick.com. Кенгурутата във видеото вероятно бяха прекъснати от пашата им, когато Везина внезапно се появи, добави Пауърс. [Вижте снимки на кенгуру и други сладки Marsupials]

Везина не е била в опасност да бъде нападната, каза Пауърс, въпреки че мъжките кенгуру могат да бъдат агресивни през размножителния сезон. Обикновено кенгурутата са послушни и плахи.

Бързите им скокове далеч от Везина също са характерни за кенгурутата, каза Пауърс. Бозайниците се разпръскват, когато се стреснат, движейки се с скорост 30 км / ч.

Кенгурата във видеото е много вероятно източно сиво кенгуру (Macropus giganteus), Каза Пауърс, който може да нарасне до 5 до 7 фута (1,5 до 2,1 метра) висок. Тези кенгуру могат да тежат до 200 паунда. (90 килограма) и живеят около 10 години сред природата и 20 или повече години в плен, според уебсайта на детския зоопарк на Fort Wayne.

Детски зоопарк Форт Уейн е домакин на най-голямата северноамериканска популация от източно сиви кенгурута, въпреки че в дивата природа животните живеят в Тасмания и източна Австралия.

Източносивите кенгурута предпочитат тежките храсталаци и гори от крайбрежните и планински райони, но също така обитават тревни и открити горски масиви, според зоологическата градина.

Тези кенгуру живеят в групи с един голям, по-възрастен мъж, две до три жени с джоуи (бебешки кенгурута) и две до три по-млади мъжки. Радостите, които започват живота си с размерите на желе зърна, напускат торбичките на майките си след 11 месеца.

Групи от животни пасят заедно на тревни площи - вероятно кенгурутата Везина във видеото вероятно направи същото.

Елизабет Голдбаум е включена кикотене, Следвайте науката на живо @wordssidekick, Facebook, Оригинална статия за WordsSideKick.com


Видео Добавка: .




Изследване


Драголюбива Звезда С Глава С Нокти
Драголюбива Звезда С Глава С Нокти

Дино Сетива: Братовчедът На Анкилозавър Има Супер Снайпер
Дино Сетива: Братовчедът На Анкилозавър Има Супер Снайпер

Наука Новини


В Напреднала Възраст Метаболитният Синдром Може Да Доведе До Намаляване На Паметта
В Напреднала Възраст Метаболитният Синдром Може Да Доведе До Намаляване На Паметта

Предоставянето На Аборти Може Да Бъде Моралният Избор, Казва Лекарят
Предоставянето На Аборти Може Да Бъде Моралният Избор, Казва Лекарят

Future Rx: Марихуана Без Забравата
Future Rx: Марихуана Без Забравата

Дейности В Областта На Изкуствата И Занаятите Могат Да Устоят На Деменцията
Дейности В Областта На Изкуствата И Занаятите Могат Да Устоят На Деменцията

Защитете Вашия Тийнейджър От Hpv, Предотвратете Смъртоносни Ракови Заболявания (Op-Ed)
Защитете Вашия Тийнейджър От Hpv, Предотвратете Смъртоносни Ракови Заболявания (Op-Ed)


BG.WordsSideKick.com
Всички Права Запазени!
Възпроизвеждането На Използваните Материали Оставя Само Prostanovkoy Активна Връзка Към Сайта BG.WordsSideKick.com

© 2005–2019 BG.WordsSideKick.com